Rayaaaa
post 01 September 2012 speech bubble 0 comment(s)

Assalamualaikum  So today dah Syawal ke brp? Belas belas en.
Dan dah terlambat pun aku nak cakap selamat hari raya.
Hari Jumaat, 31 Ogos, yeah Merdeka. And that’s day raya w/ le girls, met Sham, K aimi.

Firstly nak start raya pukul 10, tu pun memasing berlagak kata pukul 10 awal sangat. At last, Eya gerak pukul 10.15 aku 10.30, una 10.45, lisa 11.10. Ni lah janji melayu.

After having spaghetti at Tiqa’s. Pergi rumah cikgu lela and having mee apatah. Then rumah cikgu Asnah.
Time dekat rumah tiqa macam biasa ah, well bila us 4 orang satu geng dah jumpa gelak tak sudah. Bila plus ada lisa haa lagilah.

Pergi rumah cikgu Lela. Like usual cikgu Lela mmg suka melawak so memang gelak jelah. After dapat duit raya, kat luar rumah terus check, kanak kanak gila -.- anddd sampul lisa, una, tiqa kosong kosong~ Sampul aku dgn eya je ada isi hahahaha pity them.

“eh bangun, cantik baju awak, beli kat mana?” Me cantik? Hm k ;D

Paling lama kat rumah cikgu asnah.Dah ah masuk ni dua kali aku pergi rumah dia haha. Malu je. Dari pukul 2 sampai 4.30 haa amik kau. Having some Mee Kari. Time makan cikgu suami dia dgn afif kat dapur tutup pintu. So apa lagi, kitorang buat ah macam rumah sendiri. Talking bout telur lah apa hahahahaha idk why pemikiran una teruk sgt harini. After that makan kuih raya and then dua group budak TD datang but we still tak balik lagi. Hahaha. Una Lisa Eya kemain batak main piano angklung lah apa. Then lepak luar dengan Afif. Taking some pictute w/ him. Dah bosan gamaknya duduk luar, masuk dalam. K this
Time ambil gambar dgn afif "nak apip" malu sungguh rasanya.

“afif toilet mana? Nak tumpang?” “toilet takde kat bawah, kat atas je” “cikgu betul ke?” “kau dgr sgt lah cakap apip tu” *ikut apip pergi toilet* then dengar una cakap “Amboi apip nak bawak yan masuk bilik ke?” woii woii depan cikgu asnah dia cakap macam tu, cikgu sendiri merangkap mak afif. Cikgu asnah pun gelak je. Aku yang malu hahaha

Then then tumpang una sampai surau banting nak p mcd dgn lisa jumpa my sweetheart, Kak Aimi and Sham.
Sampai mcd kak Aimi belanja muehehe. Tu ah haritu janji kan. Then Sham masalah suruh duduk dgn dia kata luar. Mana boleh tinggalkan kak aimi. At last hasil pujukan mungkin aku, dia masuk dalam tapi duduk meja lain. Gahhh memang ah dia ni. Hahaha its okay its okay.

Kak Aimi balik dulu, tinggal aku, lisa and sham. Then Lisa balik. Tinggal me and sham. Unfortunately, lisa tak sampai pintu lagi my mum dah sampai tak sempat nak berdua dgn sham. Hahahaahha k.
Haritu jumpa Faris. Jumpa only in 15 min maybe. Tak tegur. Setakat pandang 1 min.
Anyway, SELAMAT HARI RAYA GUYS :> Maaf zahir batin :)
Sincerely;
Me 
+ follow
soot sprite(s)
tagboard
â—„ OLDER ENTRIES | HOME

Theme by latteu